2 Ağustos 2009 Pazar

Turgutluspor Denizli BelediyeSpor Maçını Canlı İzle

TurguluSpor : Bu maçın bankosu olarak görünüyor, tek kelime ile bu maç : 1

Denizli BelediyeSpor : Bizce bu maçda beraberlik oynayabileceğini düşündük. Kazanma gibi bir alternatifi olmayan bir takım, fakat futbol bu.

Adıyamanspor Konya Şekerspor Maçını Canlı İzle

Pek bir bilgimiz olmadığı bir takımdır, fakat yazarlardan aldığımız bir bilgiye göre bu maç için bir beklentileri olmadığı söylendi yani bu maçı AdıyamanSpor alamaz :)

Bu Maçın Banko takımı ŞekerSpor, bence bu maç : 2

Çorumspor Belediye Vanspor Maçını Canlı izle

ÇorumSpor : ÇorumSpor karşısındaki VanSpor ile bir çok kez karşılaşmıştır, ve iddaa yazarları bu maç için : 1 olarak görmüştür. Bizlerde onlara katılıyoruz.

Belediye Van Spor : Çorum Spor Karşısında fazla bir oyun sergileyebileceği söylenemez, fakat süpriz bir gol gelirse maç dönebilir.

Sakaryaspor - Gebzespor Maçını Canlı izle

SakaryaSpor: SakaryaSpor hakkında fazla birşey söyleyemiyeceğim.Çünkü karşısında ona göre zayıf bir takım olan GebzeSpor var. Kendi Sahasında ki üstünlüğüde olduğu için bu maç bence : 1

GebzeSpor : SakaryaSpor Karşısında fazla bir başarı gösteremiyeceği için, fakat çok azimli oynacaklardır.Bence SakaryaSpor karşısında bir avantajı yokdur, bu maç bence : 1

Konyaspor - Kayseri Erciyes Maçini Canli İzle

Hazırlık Maçı Oldugu için pek önem kazanmayan bu maç iddaa sayfalarına düştüğü için bizimde buraya koymamız ve yorum yapmamız lazım oldu :)

Evet maç hakkında bir kaç söz söylebilirim.
KonyaSpor kendi sahasında oynadığı için biraz üstün olabilir fakat, karşısındada ona karşı olan bir takım olacaktır yani 1 veya 0 olarak bitecektir.

İyi yayınlar.

Beşiktaş - FenerBahçe 2 Ağustos Süper Kupa Final Maçı Gollerini İzle

Daum: Kupa Başkanımıza Hediye Olsun

İstanbul-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Beşiktaş'ı 2-0 yenerek kazandıkları TFF Süper Kupa'yı kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve taraftarlarına armağan etti.

Christoph Daum, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, kendilerine bu olanağı sağlayan kulüp başkanı Aziz Yıldırım adına çok sevindiğini belirterek, ''Kupayı başkanımıza ve taraftarlarımıza armağan ediyorum. Fenerbahçe camiası bugün bir kupa elde etti. Bu bizi çok sevindiriyor'' dedi.

Maçın başında Beşiktaş'ın agresif bir biçimde pres yaptığını anlatan Alman teknik adam, şöyle devam etti:

''Bize nefes aldırmadılar. İlk 25-30 dakikada maça giremedik. Şampiyon olmuş bir takım olarak büyük bir özgüvenle maça girdiler. Ancak ikinci bölümde mücadele ederek daha iyi başladık ve eşit bir biçimde oynayabildik. Bu tip maçlarda sonucu ufak tefek hatalar belirler. Golü bulmadan önce kimi pozisyonlarda biraz şanslıydık. Daha sonra yeni Fenerbahçemiz ortaya çıktı. 1-0'dan sonra çok daha iyi organize olduk, maça hakim olduk, ondan sonra mükemmel bir biçimde 2. golü bulduk.''

Honved maçından sonra Süper Kupa'yı da kazanmanın kendilerini çok sevindirdiğini kaydeden Daum, ''Sezon başında başarıya varmamız apayrı bir sevinç. Bu tip zaferler takım için çok önemlidir. Futbolcularımız bu ağır çalışmalarda profesyonelce davrandı. Koyduğumuz temelin sezon boyunca bize çok güzel şeyler getireceğinden eminim'' diye konuştu.

-''ALEX'İ KUTLUYORUM''-

Daum, takımı ve özellikle kaptan Alex'i kutladığını söyledi.

Maçın soyunma odasında başladığını vurgulayan Alman teknik adam, ''Alex, soyunma odasında da kaptanlığını en iyi biçimde gösteriyor. Benim ve yönetimin ona güvenini, inancı, böylece bize geri vermiş oluyor'' dedi.

-KAZIM'IN DURUMU-

Karşılaşmada bir pozisyonda sakatlanan ve sahada tedavi olan Kazım'ın hastaneye kaldırıldığını belirten Daum, ''Kazım'da hafif bir beyin sarsıntısı oldu, ama hastanede tutmadıkları için umarım ciddi bir sorun yoktur. Kazım'ı değiştirmek zorunda kaldık, çünkü doktorumuzun ona sorduğu kimi şeyleri hatırlayamadı'' diye konuştu.

Daum, şampiyonluk yarışındaki rakipleri Beşiktaş, Galatasaray, Sivasspor ve Trabzonspor'u ciddiye aldıklarını, Aziz Yıldırım'ın kendilerine verdiği kadroyu en iyi biçimde değerlendirip, Fenerbahçe'nin en güzel yerlere gelmesini dilediğini ifade ederek, ''Diğer takımlar da iyi işler yapıyor. Şampiyon olmanın ne kadar zor olduğunu da biliyoruz'' dedi.

Grêmio - Cruzeiro Maçını Canlı İzle

Grêmio - Cruzeiro Maçını Canlı İzle

Ben Bu maçın kesinlikle 0-2 biteceğini biliyorum. Derbi olduğu için bol gollü gececeğine inanıyorum. Üst bitme şansıda epeyi bir yüksektir.

Atletico Mineiro - Coritiba Maçını Canlı İzle

Atletico Mineiro - Coritiba

Evet Bu Maç Tahminimce 1 olarak bitecektir.

Üst bitme şansı epeyi bir yüksek, fakat sizi yanıltmak istemem.

3 Ağustos Pazartesi Gecesi 00:30 başlayacaktır.
 
turkcell süper lig'in tüm yayın hakları yayıncı kuruluş lig tv'ye aittir ve sitemizde hiçbir şekilde lig tv yayını yapılmamaktadır.
her türlü görüş, öneri ve şikayetinizi jacques.1925@gmail.com adresinden bize iletebilirsiniz.